top of page

Over mij,

Ronald Bogaerds

Ik ben Ronald, en ik ben al verkoper sinds 1998, en sales trainer sinds 2002. En na al die jaren heb ik nog steeds een grote passie voor sales!

"Altijd blijven leren" is één van mijn motto's. Dat heeft mij ontzettend veel gebracht in mijn ontwikkeling, op het gebied van sales, marketing, trainingen en ondernemerschap.

Ik heb al veel bedrijven geholpen om exceptioneel te groeien, en dat gun ik jou ook. Daarom heb ik deze sales trainingen online gezet, in toegankelijke video's, zodat je het makkelijk kan volgen.

Iedereen kan leren verkopen

    Ronald Bogaerds

Van snackbar hulpje tot top sales consultant

Mijn eerste contact met klanten: Op m'n 14e, in een snackbar. Maar zo jong als ik was, de drive om wat op te bouwen zat er al in. Ik begon met het vuilnis op te ruimen, maar uiteindelijk hielp ik de eigenaar om nieuwe zaken op te zetten.

Op mijn 18e had ik mijn eerste baan in de verkoop. In het begin lukte het het helemaal niet. Toen ik ben er diep ingedoken: Er was geen boek over sales, of ik had het wel gelezen. Zo ben ik continu bezig gebleven om mezelf te verbeteren, en bedrijven te helpen om bijzonder mooie resultaten neer te zetten.

Vanaf het moment dat ik mijn eigen trainingsbureau oprichtte, werd ik ontdekt door ‘grote merken’, zoals Essent, Telfort, de Staatsloterij, en XS4ALL. Ik help bedrijven om hun medewerkers beter te maken op het gebied van Sales, Marketing, Business Development, maar ook Retentie en Klantbehoud - ik heb het allemaal gezien en blijf het geweldig vinden. Ik bedoel, hoe mooi is het om een bedrijf in 1 jaar 700% te laten groeien?

Profiteer van mijn ervaring met een online training,

online masterclass, of nodig me uit voor een event

Sales Starter training

Wil je een stevige basis in de sales opbouwen, of je kennis even opfrissen? Maak snel meters met deze vlotte, praktische video training.

 

In 8 modules krijg je inzicht in alle belangrijke aspecten van effectieve verkoopgesprekken.

Sales Masterclass

Wil je doorbreken naar jouw next level als topverkoper? Breng je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau met deze video masterclass.

In 9 modules verdiep je je inzicht in alle belangrijke aspecten verder en krijg je echt de kneepjes in de vingers. 

Sales training op locatie

Wil je direct van mij leren, en meer persoonlijke aandacht krijgen voor jouw situatie? Dat kan natuurlijk!

Ik geef regelmatig sales trainingen op maat. Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

bottom of page