Ronald Bogaerds Sales Academy biedt online sales trainingen en masterclasses voor iedereen die graag meer en makkelijker wil verkopen. Handige videotrainingen gebaseerd op meer dan 20 jaar verkoopervaring, voor snelle en structurele verbetering van je verkoopresultaten.

ADRES

Leidse Rijn 2-4
3454 ZP Utrecht

06 1942 1949

info@ronaldbogaerds.nl

Ronald Bogaerds Sales Academy

KvK nummer: 61988863

Algemene voorwaarden

Cookiebeleid

Privacy statement

WEKELIJKSE SALES TIPS

We respecteren je privacy. Bekijk hier onze privacyverklaring voor meer informatie.

VOLG RONALD

© 2019 Ronald Boagaerds Sales Academy.

COOKIEBELEID

Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

De website van Ronald Bogaerds Sales Academy maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Soorten Cookies

1. Functionele cookies

Dit zijn cookies die nodig zijn om een website goed te laten functioneren of die ervoor zorgen dat u de website makkelijker kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opslaan van uw inloggegevens, zodat u niet elke keer in hoeft te loggen. Ook het opslaan van de inhoud van uw winkelwagen of het sluiten van de cookiemelding vallen onder functionele cookies.

2. Analytische cookies

Dit zijn cookies die worden geplaatst om het gedrag van de bezoeker op deze website te meten en zo te kunnen analyseren. We gebruiken deze informatie om de website zo optimaal mogelijk te maken.

3. Tracking cookies

Dit zijn cookies die worden gebruikt om uw surfgedrag binnen één of meerdere websites op te slaan. Hiermee kunnen persoonlijke aanbiedingen voor u gemaakt worden. De tracking cookies op deze website zijn zogenaamde ‘Third party cookies’. Dat betekent dat die cookies niet door ons geplaatst worden, maar door een andere partij. Dat gebeurt op het moment dat u via deze website bestanden opent die bij  die andere partij opgeslagen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Youtube. Als u via deze site een YouTube-filmpje bekijkt, plaatst YouTube een cookie bij u.

Toestemming:


Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Met bijvoorbeeld functionele cookies worden geen persoonsgegevens verzameld. Om deze cookies op deze website te plaatsen is geen toestemming nodig. Ze worden daarom direct ingeladen als je de website bezoekt.

Bij analytische cookies is in sommige gevallen wel toestemming nodig en in sommige gevallen niet. Dit hangt namelijk af van de gebruikte instellingen van de cookies. Op deze website wordt gebruik gemaakt van Google Analytics. Echter hebben we bij de instellingen hiervan de gegevens die worden verzameld geanonimiseerd waardoor er dus geen persoonsgegevens worden verzameld en wij voldoen aan de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit soort cookies worden daarom direct ingeladen op het moment dat je de website bezoekt.

Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Denk hierbij aan de tracking cookies. Voor deze cookies hebben we altijd uw toestemming nodig voordat die geplaatst mogen worden. Deze cookies worden dus pas ingeladen op het moment dat u daarvoor toestemming heeft gegeven.

Een overzicht van de cookies die op deze website worden gebruikt:

Hieronder vindt u een volledig overzicht van alle cookies die op deze website worden gebruikt. De cookies zijn onderverdeeld in de verschillende categorieën, zoals hierboven besproken. Bij iedere cookie is vermeld voor welk doel ze op de website staan, welke gegevens ze verzamelen en hoe lang de gegevens worden gebruikt en bewaard.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.ronaldbogaerds.nl

Uw huidige stand: Alle cookies toestaan (Noodzakelijk, Voorkeuren, Statistieken, Marketing). 

Verander uw toestemming  |  Instemming intrekken

 

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 15-5-2019 door Cookiebot:

 

 

 

 

 

 

RECHT OP INZAGE EN CORRECTIE OF VERWIJDERING VAN GEGEVENS

U heeft recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw (persoons)gegevens. In onze privacyverklaring vindt u alle informatie hoe wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan en waarom wij deze verzamelen en verwerken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om zich adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

WIJZIGINGEN EN CONTACT

Wijzigingen in het cookiebeleid kunnen van tijd tot tijd voorkomen. Wij raden u aan om hier regelmatig terug te keren om te controleren of er wijzigingen zijn. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om even via info@ronaldbogaerds.nl contact met ons op te nemen.